Bakk

BAKK Werkkledij bvba
Waversesteenweg 120
2500 Lier
T. +32 3 489 16 22
F. +32 3 488 17 49
info@bakk.be
www.bakk.be

 

Onze openingsuren voor leveringen, afspraken en afhalingen zijn van 9:00 tot 15:00 uur.

Natuurlijk kan u ook
bij ons terecht buiten deze uren. Maak hiervoor gerust een afspraak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


werkschoenen met 3D-COMFORT


There's nothing standard about the levels of safety.

Emma Safety Footwear

Meer informatie (PDF)

Emma Schoenen

Emma Schoenen

 

 

 

 

Emma Schoenen

Elke voet is anders!
Met BAKK Werkkledij staat u een flinke stap verder wanneer comfort, kwaliteit en veiligheid van de werkschoenen voor u belangrijk zijn!

Het grootste voordeel is echter dat u bij BAKK Werkkledij beschikt over drie verschillende leestvormen: D, XD en XXD.

Altijd de juiste maat!
Het EMMA's 3D-COMFORT®-concept garandeert altijd de optimale pasvorm en leest. U beschikt over passende schoenen die u draagt in alle comfort!

Van maat 35 tot 53!

  B H L
D 83,1 40,1 40,5
XD 87,0 42,4 40,5
XXD 92,0 40,0 42,0

De nieuwe, speciaal ontwikkelde Smartec® binnenvoering is een totaal nieuw concept voor voeringsmateriaal: snelle verwijdering van zweet, snel vochttransport, volledig ademend, zeer comfortabel, gecontroleerde voettemperatuur, excellente slijtweerstand, weerstand tegen geur en schimmel, snelle droging, en ecologisch recycleerbaar!

Semi-orthopedisch vakwerk
Bakk Werkkledij komt bij u ter plaatse de maat nemen. Bij individuele voetproblemen kunnen volgende modellen in vele gevallen een oplossing bieden.

Commodius (laag model)
De Commodius is een semi-orthopedische veiligheidsschoen. De binnenkant is half leeg, wat aan de podoloog/orthopeed/podo-therapeut de ruimte geeft om semi-orthopedische aanpassingen te doen. De Commodius is beschikbaar vanaf maat 39 tot en met maat 47.

Constans (hoog model)
De Constans is het hoog model van de Commodius. Verder heeft hij identiek dezelfde eigenschappen.

Shoelutions for you!
EMMA is al meer dan 75 jaar fabrikant van kwalitatief hoogwaardig veiligheidsschoeisel. Met een uitgebreide collectie en veel aandacht voor pasvorm, draagcomfort en uitstraling is de EMMA veiligheidsschoen geschikt voor nagenoeg elke werkomstandigheid.

Met het brede assortiment kan BAKK Werkkledij voldoen aan uw behoefte.

 


 

werkschoenen

Comodius

Dit is de lagere versie van de Constans. Comodius heeft bovenwerk van hoge kwaliteit volnerf leer en een Nappaleer voering. De schoen is speciaal ontwikkeld voor semiorthopedische aanpassingen en is bijzonder geschikt voor aangepaste inlegzolen. Zelfs na alle aanpassingen voldoet Comodius nog steeds ruimschoots aan de Europese veiligheidsnormen.

werkschoenen

Constans

Dit is de hogere versie van de Comodius. Constans heeft bovenwerk van hoge kwaliteit volnerf leer en een Nappaleer voering. De schoen is speciaal ontwikkeld voor semiorthopedische aanpassingen en is bijzonder geschikt voor aangepaste inlegzolen. Zelfs na alle aanpassingen voldoet Constans nog steeds ruimschoots aan de Europese veiligheidsnormen.

 


 
 

© BAKK Werkkledij bvba | Waversesteenweg 120, 2500 Lier
T. +32 3 489 16 22 | F. +32 3 488 17 49 | info@bakk.be | www.bakk.be

webdesign & hosting: www.prospector.be