Bakk

BAKK Werkkledij bvba
Waversesteenweg 120
2500 Lier
T. +32 3 489 16 22
F. +32 3 488 17 49
info@bakk.be
www.bakk.be

 

Onze openingsuren voor leveringen, afspraken en afhalingen zijn van 9:00 tot 15:00 uur.

Natuurlijk kan u ook
bij ons terecht buiten deze uren. Maak hiervoor gerust een afspraak.

 


Merken

Werkkledij kiezen is niet eenvoudig. Prijzen en kwaliteiten kunnen danig verschillen. Bepaalde merken zijn functioneel en perfect afgestemd op specifieke beroepen. Andere merken, vaak uit de zogenaamde lage-loon-landen, bieden kortstondig bepaalde modellen aan uiterst lage prijzen.

De kwaliteit ervan en de continuïteit op langere termijn kunnen niet gewaarborgd worden. Daarnaast bestaan de producten uit onze Belgische confectiebedrijven. Deze kunnen vlot worden aangepast aan de eisen van elk bedrijf.
De kwaliteit ervan is bijzonder goed.

De prijs is in functie van de vereisten. Tenslotte zijn er nog de producten uit Scandinavië. Fristads en Helly Hansen behoren tot de meest vooruitstrevende bedrijven in de wereld op het vlak van kwaliteits-werkkledij. Imago, functionaliteit, zomer- of winterkledij, de Scandinavische merken zijn toonaangevend. De duurste merken vormen echter niet altijd de beste keuze...

De merken worden door BAKK Werkkledij verdeeld. Op een aantal merken kan u klikken om rechtstreeks het betreffende programma te kunnen bekijken.

BAKK heeft meer dan vijftig jaar ervaring en helpt u graag en vrijblijvend bij het maken van uw keuze. Op deze website krijgt u een overzicht van de mogelijkheden. In het atelier van BAKK of bij u op kantoor, krijgt u verdere gedetailleerde informatie. Dank voor uw interesse!

 

Thorson Emma Safety Footwear tympro otoplastiek indushirt
fristads seyn international Engel ID Woolpower

 

 

 

 

 
 

© BAKK Werkkledij bvba | Waversesteenweg 120, 2500 Lier
T. +32 3 489 16 22 | F. +32 3 488 17 49 | info@bakk.be | www.bakk.be

webdesign & hosting: www.prospector.be