Bakk

BAKK Werkkledij bvba
Waversesteenweg 120
2500 Lier
T. +32 3 489 16 22
F. +32 3 488 17 49
info@bakk.be
www.bakk.be

 

Onze openingsuren voor leveringen, afspraken en afhalingen zijn van 9:00 tot 15:00 uur.

Natuurlijk kan u ook
bij ons terecht buiten deze uren. Maak hiervoor gerust een afspraak.

 


Werkbroek voor chapewerkers

(DE BOUWKRONIEK NR 33 - 16 augustus 2002) - Chapewerkers moeten vaak op de knieën. Het zand en cement waarin ze werken is koud en vochtig, komt in de kniestukzakken terecht, kruipt verder dóór de kledij omhoog en irriteert de huid. Chapewerkers zijn blijkbaar niet kleinzerig. Ze willen er niet over zeuren...

chapewerkers

Er bestaan weliswaar bouwvakbroeken met extra kniestukken. Sommige patroons hebben kunstlederen opzetstukken laten aanbrengen. Anderen behelpen zich met keepersbroeken. Toch vond een bouwondernemer onlangs, dat er in zijn bedrijf maar eens een professionele oplossing moest komen. Bij navraag bleek dat er op dit vlak geen echt afdoende oplossingen bestónden. Dat was een kolfje naar de hand van Bert van de Vijfeijke van BAKK Werkkledij. Mogelijkheden werden besproken, aangepast, getest in het atelier en in de praktijk. En uiteindelijk kwam een bijzonder eenvoudige werkbroek tot stand, die perfect voldoet aan ieders eisen.

Het gaat om een standaardbroek, in 65% katoen en 35% polyester, met een elastiek in de rug. Katoen en polyester zorgen voor het draagcomfort, de elastiek maakt het mogelijk om de werkbroek boven de andere kledij te dragen. Op het voorpand werd een Cordura-stuk aangebracht, van naad tot naad, tot ongeveer 20 cm boven de knie. Cordura is bekend om zijn stevigheid maar is toch soepel en duurzaam. Bovendien is Cordura 100% waterdicht. Tussen de twee stoffen worden tweemaal twee kniebeschermers uit gesloten cellenmousse ingestikt. De onderste beschermt het onderbeen, de bovenste de knie. De kniemousse is de ideale isolatielaag en is bovendien vochtbestendig. Alles kan dus gemakkelijk in de was.

Inmiddels werd een beperkte hoeveelheid van deze werkbroeken geproduceerd en gedurende een langere periode getest in de dagelijkse praktijk. En dit tot ieders voldoening. De werkbroek is niet duur, wel gemakkelijk om te onderhouden, duurzaam en comfortabel om te dragen. Wie hierover meer informatie wenst, kan terecht op www.bakk.be.

download hier beelden op hoge resolutie

 

> Meer informatie

 

terug naar boven

 
 

© BAKK Werkkledij bvba | Waversesteenweg 120, 2500 Lier
T. +32 3 489 16 22 | F. +32 3 488 17 49 | info@bakk.be | www.bakk.be

webdesign & hosting: www.prospector.be